Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Musa Mbajtës Telefoni

Përshkrim

Mbajtëse telefonike praktike e bërë nga PU me ngjyrë të zezë kokrra, me detaje metalike ari dhe një rrip shpatullash të lëvizshëm e të rregullueshëm. Përfshin 4 fole kartash në pjesën e pasme dhe një xhep kryesor që përshtatet me iPhone 8-11.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.