Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Archipelago Syze

Përshkrim

Një dhuratë e bukur për meshkujt me stil, këto nuanca aviator do të duken kaq të bukura me një kostum të mprehtë ose një bluzë të bardhë të freskët. Kornizat me nuancë argjendi janë të pajisura me një lente gradient në gri të nxirë dhe vijnë në një çantë ngjyrë deti të mëndafshtë që funksionon si një leckë pastrimi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.