Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Archipelago Çantë kozmetike

Përshkrim

Përditëso lojën e tij të palestrës me një çantë higjienike të hijshme në ngjyrë blu të kaltër, me detaje prej lëkure artificiale të nxirë, një hapje të zgjuar të sipërme me zinxhir dhe hapësirë ​​të mjaftueshme për të gjitha pajisjet e tij të rregullimit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.