Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Men’s RFID Mbajtës i kartave ngjitëse

Përshkrim

Kjo dhuratë e zgjuar i lejon burrit tuaj të organizojë kartat e tij të kreditit duke i mbajtur të sigurta të dhënat e tij personale, falë mburojës së integruar kundër rrëshqitjes RFID. Pjesa e pasme e ngjitshme e bën atë të ngjitet lehtësisht me telefonin e tij.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.