Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Women’s RFID Mbajtës i kartës ngjitëse

Përshkrim

Mbajini në dispozicion kartat tuaja të kreditit me një mbajtëse të zgjuar karte në ngjyrë rozë pluhur që ngjitet lehtësisht në telefonin tuaj. E pajisur me një unazë me ngjyrë ari që shërben si mbajtëse telefoni dhe një mburojë të integruar që mbron kartat tuaja kundër rrëshqitjes RFID.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.