Shishe uji me infuzion

Përshkrim

Shishe me infuzion shumëfunksional, e krijuar për t'i dhënë aromë ujit tuaj, me shtrydhëse frutash dhe infuzion të lëvizshëm. Shufra e infuzionit gjysmë e gjatë lë hapësirë për akull. Kapaku mbyllës ndihmon në parandalimin e derdhjeve. Dizajn i hollë për trajtim të lehtë. Përshtatet me shumicën e mbajtësve të filxhanit. I sigurt në makinën e enëve. BPA i sigurt.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.