Home
Vathë
Stoli
Rebel Puffed up vathë

Përshkrim

Rrëshqisni vathët e fryrë dhe jepni një pamje origjinale! Modë nga një tub rrjetë me ngjyra burgundy, të përdredhur, me shkëlqime të vogla që shtojnë një efekt unik.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.