Home
Varëse
Stoli
Rebel Puffed up Gjerdan

Përshkrim

Shtoni një nuancë origjinaliteti në pamjen tuaj këtë sezon! Gjerdani ynë i ngrohtë, me ngjyrë burgundi, Rebel Puffed Up përmban shkëlqime të vogla të ndërthurura në tuba rrjetë të përdredhur, duke hedhur një pamje delikate, por edhe dramatike. Me mbyllje magnetike.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.