Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Qantë e zezë kozmetike

Përshkrim

Mjaft e hijshme për t'u futur në një çantë dore ose fundjave, ky këllëf grimi me poliestër të qëndrueshëm është shoqëruesi i përsosur i udhëtimit. Pajisur me një xhep me zinxhir për gjërat më të vogla thelbësore dhe mbajtëse që mbajnë gjashtë furça ose vegla të organizuara mirë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.