Set i gomave të rezistencës

Përshkrim

Përforconi stërvitjen tuaj! Shirita të gjithanshëm ushtrimesh për stërvitjen e forcës së sipërme dhe të poshtme të trupit. Komplet me 3 pjesë, nivele të ndryshme rezistence (të lehta, të mesme, të rënda). Përdoreni për stërvitje në palestër ose në shtëpi. E përfshirë edhe qesja e udhëtimit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.