Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Syzet e diellit Rebel

Përshkrim

Të krijuara në ngjyrën bordo të modës të sezonit, këto nuanca shfaqin një siluetë të madhe katrore dhe korniza me shkëlqim, me efekt mermeri. Zgjedhje e shkëlqyer për ditët me diell të vjeshtës dhe festat e ardhshme! Lente mbrojtëse me efekt delikate gradient. Të përfshira qese me modele të mrekullueshme dhe leckë pastrimi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.