Home
Grimi
Sytë
Mbrojtëse të Hijeve

Përshkrim

Përshëndetje pa të meta!

Nuk ka rrëmujë. Pa bujë.


Vendosni përbërjen e syve, maskaren dhe ajlajner pa mundim me këto mburoja të hijeve të syve. Vetë ngjitës, pa duar, ato mbrojnë nën syrin tuaj nga mbetjet e përbërjes dhe bien.


Jo më shumë rimelë në faqet tuaja, vetëm përsosja e përbërjes, çdo herë.

Hapi 1. Hiqni mbulesën e ngjitjes së shiritit të sipërm dhe vendoseni në zonën që dëshironi të mbroni. (Nëse doni të zvogëloni goditjen e ngjitjes dy herë në zona të ndryshme sipërfaqe, atëherë aplikoni.)


Hapi 2. Vendosni përbërjen e syve, rreshtin dhe bojën për vetulla.


Hapi 3. Kur të keni mbaruar, hiqni butësisht mburojat dhe hidhni ato

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.