Home
Kujdesi i duarve
Kujdesi i Trupit
Set Maniqyri Profesional

Përshkrim

Duhet ta keni për të gjithë dashamirët e manikyrëve! Ky mjet për manikyr me 2 shpejtësi, i drejtuar nga bateria, vjen në trëndafili të hijshëm me 5 koka, duke kryer shtytje të kutikulës, dhe zvogëlimin, formësimin, zbutjen, lëmimin dhe lustrimin e thonjve tuaj - me pak fjalë, rasti i përshtatshëm të gjitha në 1; gjithçka që ju nevojitet për një përvojë profesionale të manikyrit në shtëpi. Përfshin manual të lehtë për tu ndjekur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.