Home
Varëse
Norrsken
Drop Hematite Varëse

Përshkrim

Hematiti i zi i argjendtë tradicionalisht mendohet të ketë një ndikim të thellë, tokësor në bartësin e tij. Mbi këtë gjerdan zinxhiri me ton argjendi, guri i fuqishëm është vendosur me vorbulla gurësh të imët qelqi, si tufa me pika vese në hënën e mesnatës.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.