Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unaza Flowery Kuarc

Përshkrim

Lule të hershme rozë të befasuara nga dëbora e papritur frymëzuan këtë unazë të artë trëndafili të punuar bukur, të mbushur me kristale xhami të shkëlqyera dhe të kurorëzuar nga një gur kuarci trëndafili natyral, me pamje.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.