Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Topaz Ring 16

Përshkrim

Duke pasqyruar hijet që zhvendosen në Dritat e Veriut, kjo unazë e mbështjellë me ton argjendi është emaluar në një model të lëngshëm me ngjyra qetësuese, i mbushur me kristale vezulluese dhe një gur topaz blu të akullt natyror.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.