Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Black Sparkling Orë

Përshkrim

E zeza është zgjedhja përfundimtare për elegancën që tejkalon kohën. Në këtë orë, të mbajtur nga një rrip dore në lëkurë të butë faux, kutia rrethore dhe zilja e zezë janë të vendosura me shtresa gurësh qelqi të pastër dhe të zezë për shkëlqim shtesë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.