Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Roller

Përshkrim

Mos lejoni që lëkura e yndyrshme e shkëlqyeshme të pengojë ditën tuaj! Ky rul natyral me vaj guri vullkanik është krijuar për të thithur menjëherë vajin e tepërt të fytyrës dhe për ta lënë lëkurën të duket krejtësisht mat, e freskët dhe pa shkëlqim – dhe jep një mini masazh të bukur si bonus!


Mbajeni me vete në çantën tuaj për ta përdorur në çdo kohë, kudo. Mund të përdoret edhe mbi make-up, pa bërë rrëmujë. Është alternativa më e fundit, e ripërdorshme ndaj letrave fshirëse - thjesht lajeni, thajeni dhe përdorni përsëri.


Materialet: ABS, PP. Përmasat: 7 x 3 c

Per te perdorur:

  • Rrotulloni butësisht mbi zonën T ose ndonjë zonë me vaj
  • Mund të përdoret në lëkurë të pastër ose mbi make up
  • Mbajeni në çantën tuaj për të hequr shkëlqimin në lëvizje.

Te pastrosh:

  • Rrotulloni unazën që mban gurin në drejtim të kundërt të akrepave të orës për ta zhbllokuar
  • Hiqni topin e gurit
  • Lani me pastrues të butë, shpëlajeni tërësisht dhe thajeni në ajër
  • Zëvendësoni topin e gurit dhe rrotulloni unazën në drejtim të akrepave të orës për t'u kyçur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.