Home
Brusha & Aplikues
Giordani Gold
Furça e rimelit me kënd Giordani Gold

Përshkrim

Përzieni dhe ndërtoni në mënyrë perfekte ngjyrën e syve

Merrni pa mundim pamjen tuaj nga dita në natë me këtë furçë përzierjeje të dizajnuar me profesionalizëm.

Duke ofruar saktësi dhe kontroll më të madh, qimet e buta por të dendura dhe koka e lakuar merr dhe mban ngjyrën duke ju lejuar të përcaktoni vijën e qerpikëve tuaj, të intensifikoni ngjyrën ose përzierjen dhe ndërtimin. Projektuar për hijet pluhur.

Krijoni një shtresë bazë dhe më pas kombinoni me furçën Angled Shader, duke e aplikuar në qoshe ose përgjatë qepallës për efekt të shtuar dhe dramatik.

 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.