Home
Furça flokësh
Love Nature
Love Nature Krehër

Përshkrim

Furça e flokëve që zbërthehet siguron që flokët të mbahen të lëmuara dhe pa ngatërrime. E përmirësuar me qime najloni cilësore, të buta, furça e flokëve rrëshqet butësisht nëpër flokët tuaj, duke siguruar një zhveshje të pakujdesshme për flokët e lagur ose të thatë. E bërë nga 30% kashtë gruri, kjo furçë flokësh është më miqësore me mjedisin.
Love Nature plotëson çdo kërkesë të lëkurës, me ekstraktet natyrale organike të kombinuara me super përbërësit e njohur, dhe produktet pa paraben që e mbushin lëkurën me përfitime, aroma të këndshme dhe strukturë të parrezistueshme. Përkujdesëse për planetin gjithashtu sepse të gjitha produktet shpërlarëse janë pa silikon, biodegraduese dhe përdorin vetëm copëza pastruese me origjinë natyrale. Dhe të gjitha shishet janë 40% plastikë e recikluar!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.