Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Aparat për pastrimin e fytyrës me rreze

Përshkrim

Kjo pajisje për fytyrën BEAM është vërtetuar klinikisht se pastron në mënyrë efektive lëkurën tuaj me tre seksione të ndryshme qimesh silikoni dhe shtatë nivele dridhjesh për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Ndihmon në heqjen e sebumit të tepërt, zbutjen e lëkurës dhe promovimin e një çehre të shëndetshme, me shkëlqim natyral. Vjen me funksion masazhi për një fytyrë relaksuese. E përkryer për përdorim në dush. I papërshkueshëm nga uji deri në maksimum 1 metër për 30 minuta.

  1. Hiqni të gjithë përbërjen dhe aplikoni sasinë e nevojshme të pastruesit në lëkurën e lagur ose pajisjen me lagështi. Shtypni butonin e ndezjes për të nisur!
  2. Pastroni me lëvizje rrethore për faqet dhe lëvizje rrëshqitëse lart e poshtë për hundën, ballin dhe mjekrën. Aplikojeni me kujdes rreth syve dhe zonave të ndjeshme me lëvizje të buta pastruese. Rregulloni nivelet e dridhjeve duke shtypur butonat lart ose poshtë.
  3. Vazhdoni lëvizjet e pastrimit, me vëmendje në secilën pjesë të fytyrës tuaj deri në një minutë gjithsej. Shpëlajeni tërësisht dhe thajeni. Fikeni duke shtypur butonin e energjisë ose pajisja do të fiket automatikisht pas 3 minutash.
Mbushja:
  1. Një dritë e bardhë që pulson tregon se pajisja nuk ka energji. Fusni kabllon e rrymës në portën e karikimit, futni USB-në në përshtatësin ose në portën USB të kompjuterit.
  2. Drita e bardhë vazhdon të pulsojë gjatë karikimit, kur drita është e fortë, ajo është plotësisht e ngarkuar.

Asnjëherë mos e mbushni direkt pas përdorimit ose kur porta e karikimit është e lagur ose e lagësht.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.