Home
Mjetet për Banjë & Trup
Mjetet për Banjë & Trup
Kuti Udhëtimi

Përshkrim

Seti i shisheve të udhëtimit, të ripërdorshëm , për produktet tuaja të preferuara. Ideale për një sërë teksturesh, duke përfshirë shampo,pastrim trupi, kremra dhe më shumë. Përshtatet lehtësisht në një çantë tualeti me zinxhir të pastër që kursen hapësirë. Vjen me një hinkë për derdhje të rregullt.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.