Home
Pastrues trupi
Banjë & Dush
Scents & Moments sfungjer

Përshkrim

Përfitoni sa më shumë nga çdo përvojë dushi me këtë sfungjer të zhvilluar posaçërisht për t'ju lejuar të shijoni gamën e mahnitshme të banjës dhe dushit Scents & Moments. Me një dizajn argëtues ekzotik në formë agimi dhe material të butë që krijon një shkumë të pasur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.