Portofoli Accolade Hanging

Përshkrim

Një rrip i ndashëm i shpatullave e bën këtë portofol të lehtë ideal për momentet kur keni nevojë për qasje të lehtë në gjërat tuaja thelbësore. Krijuar nga kanavacë e endur me pambuk dhe poliestër të pangjyrosur, të ricikluar, të kontrastuara nga stolitë prej lëkure artificiale në ngjyrë kafe konjak dhe pajisje me shkëlqim në ngjyrë ari. Hapni zinxhirin e sipërm për të zbuluar gjashtë vende për karta, tre vende parash dhe një çantë monedhash të mbyllura.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.