Çanta Accolade Crossbody

Përshkrim

Çanta e tërthortë e përjetshme e lidhur nga një rrip zinxhiri me ngjyrë ari me shkëlqim. Krijuar në kanavacë të lehtë të endur me pambuk dhe poliestër të pangjyrosur, të ricikluar, në kontrast me veshjet prej lëkure artificiale në kafe konjak. Një çantë e përparme dhe një xhep brenda me zinxhir do t'i mbajnë gjërat tuaja të organizuara me stil.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.