Accolade Beauty Case

Përshkrim

Një çantë klasike bukurie e bën menjëherë udhëtimin të ndihet më dinjitoz. Ky këllëf i zgjuar, në kanavacë të pangjyrosur prej pambuku dhe poliestër të ricikluar me zbukurime prej lëkure artificiale konjaku, është mjaft e lartë për të mbajtur shishet në këmbë. Dy qese me rrjetë të lëvizshme dhe gjashtë mbajtëse furçash elastike i mbajnë gjërat të organizuara. Mbajeni tuajin me dorezën e sipërme të lakuar ose rripin e rregullueshëm e të heqshëm të shpatullave.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.