Çanta Accolade Tote

Përshkrim

Një dizajn i sofistikuar i palosur ju lejon të zgjeroni ose të dobësoheni këtë çantë me stil të përjetshëm, të punuar në kanavacë të lehtë, të endur me pambuk dhe poliestër të palyer, të ricikluar, me zbukurime prej lëkure artificiale në kafe të ngrohtë konjak. Siguroni gjërat tuaja me mbylljen e sipërme me zinxhir dhe tre xhepa brenda.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.