Çanta Accolade

Përshkrim

Një çantë e lëmuar me supe do të bëjë një përshtypje të mirë të parë menjëherë. Kjo çantë ditore me madhësi mesatare me anët e zgjerueshme dhe një rrip të ndashëm shpatullash është punuar në kanavacë të lehtë të endur në pambuk dhe poliestër të pangjyrosur, të ricikluar, me veshje lëkure artificiale në kafe të ngrohtë konjak. Organizoni gjërat tuaja thelbësore me dy fole dhe një xhep me zinxhir brenda, plus një xhep të jashtëm përpara me një mbyllje të parakohshme.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.