Çantë vikendi Accolade

Përshkrim

E punuar me kanavacë të lehtë prej pambuku të pangjyrosur dhe poliestër me zbukurime prej lëkure artificiale në kafe të ngrohtë konjak, kjo çantë 48-orëshe shkon me gjithçka. Madhësia është e duhura: mjaft e gjerë për t'u përshtatur me gjërat thelbësore gjatë natës ose fundjavës, ndërsa mjaft e hollë për t'u hedhur mbi supe me rripin e ndashëm. Siguroni gjërat tuaja me dy fole dhe një xhep me zinxhir brenda, plus një xhep të gjerë me zinxhir në pjesën e përparme.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.