Çanta e shpinës Urbane Backpack

Përshkrim

Shkoni me stilin, duar të lira me një çantë shpine super të lehtë, me poliestër të qëndrueshëm, rezistent ndaj ujit, me pajisje të shkëlqyera në ngjyrë ari. Tre seksione të veçanta brenda, dy xhepa përpara me zinxhir dhe një xhep brenda me zinxhir e bëjnë organizimin të lehtë. E pajisur sipas modës me rripa të rregullueshëm supe prej lëkure artificiale saffiano.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.