Urbane Tote

Përshkrim

Një model modern i çantës klasike, ky version është punuar me poliestër të qëndrueshëm, rezistent ndaj ujit, me pajisje me ngjyrë ari dhe detaje në lëkurë artificiale saffiano. Mbani të gjitha sendet tuaja në rregull me dy xhepa përpara me zinxhir, si dhe dy fole dhe një xhep me zinxhir brenda.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.