Urbane Weekender

Përshkrim

I lehtë, por i qëndrueshëm, ky mbajtës 48-orësh në poliestër rezistent ndaj ujit me pajisje me ngjyrë ari, që ju shtyn ta bëni paketimin me kënaqësi. Mbajeni afër me rripin e tërthortë të ndashëm ose me dorezat e përforcuara që përshtaten rehat mbi njërën shpatull. Artikujt më të vegjël sigurohen lehtësisht me dy fole dhe një xhep me zinxhir në pjesën e brendshme, si dhe një xhep me zinxhir në pjesën e përparme.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.