Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Çanta e Shpinës Jubilee

Përshkrim

E punuar me kadife të pasur dhe të zezë, me një model konfeti të skalitur, stoli prej lëkure artificiale dhe pajisje me ngjyrë ari, kjo çantë shpine me tela tërheqëse është mjaft elegante për t'u vendosur në festa të mbrëmjes. Siguroni gjërat tuaja me një mbyllje magnetike dhe mbani gjërat e vogla thelbësore në xhepin e brendshëm të mbyllur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.