Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Kuleta Jubilee

Përshkrim

Ka diçka përjetësisht elegante deri në kuletat e gjata të stilit kontinental. Ky thesar, i projektuar ekskluzivisht për 55-vjetorin e Oriflame, është punuar me kadife të zezë të pasur, të skalitur me një model konfeti dhe të theksuar nga pajisje me ngjyrë ari. Hapeni atë për të zbuluar gjashtë vende për karta dhe një ndarje të mbyllur për monedha dhe kartëmonedha.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.