Çantë Vikendi Jubilee

Përshkrim

Po planifikoni një largim të shkurtër apo një orë palestër pas punës? Paketoni gjërat tuaja thelbësore në një çantë luksoze në stilin e gomës, e punuar me kadife të pasur, të zezë, të skalitur me nënshkrimin Oriflame Exklusiv dhe të theksuar nga hardueri me ngjyrë ari. Pajisur me një xhep të brendshëm të mbyllur dhe një rrip të ndashëm për supe.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.