Home
Aksesorë
nordic-waters
Men's Nordic Waters Syza

Përshkrim

Komplimentoni aromën gjallëruese të Nordic Waters me këto syze dielli për meshkuj. Një stil i përjetshëm, universalisht i këndshëm që ka kapur valët e modës, forma ikonë e udhëtarit është projektuar me një lente blu gradient dhe kornizë klasike të zezë mat. I mbështjellë në një çantë blu, të butë që funksionon si një leckë e përshtatshme pastrimi.
Marrëdhënia me ujin në Nordikët është e thellë. Gjithmonë, por gjithmonë aty. Uji ju tërheq brenda. Zbuloni këtë lidhje të pamohueshme ndërsa zhyteni në aromat freskuese të kontrasteve të Ujrave Nordike - aromat tona të gjalla ujore që ju joshin në një botë magjepsëse ujore. Rigjallëroni shqisat tuaja me çdo spërkatje freskuese të Ujrave Nordike, valën e re të aromës së ujit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.