Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Sudersand Hanging Kuti syzesh

Përshkrim

Kërkimi rreth syzeve të diellit në çantat e dorës është një gjë e së kaluarës. Ky këllëf elegant prej lëkure artificiale bruz me detaje në ngjyrë ari ngjitet lehtësisht në çdo çantë, duke i mbajtur syzet tuaja të diellit të sigurta nga gërvishtjet dhe gjithmonë afër jush.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.