Home
Aksesorë
Aksesorë Mode
Shishe e ujit Sudersand

Përshkrim

Një shishe uji elegante prej alumini do të jetë një dhuratë e shkëlqyer verore. Kjo në një nuancë gradient të bruzës së freskët është e pajisur me një kapak me unazë, duke ju lejuar ta lidhni atë në çantën tuaj për qasje të lehtë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.