Home
Dhurata
Dhurata
Organizator i varur i banjës

Përshkrim

Mbani të gjitha gjërat tuaja thelbësore të bukurisë të rregullta dhe afër me një organizues të varur në gri të butë, me ndarje me dritare rrjetë për një pasqyrë të plotë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.