SkinPro
SkinPro Brushë hidratuese

Përshkrim

SkinPro Moisture Brush është një furçë e shkëlqyeshme dhe e butë për fytyrën që është krijuar për t'ju siguruar një aplikim të butë, të plotë dhe madje të lagështimit tuaj. Furça me kënd strategjik siguron një aplikim efektiv, kështu që nuk do të humbisni kurrë një vend. Të gjitha llojet e lëkurës. 185 mm


Përfitimet:
  • Siguron një aplikim të barabartë dhe të butë të kremit tuaj hidratues
  • Përmirëson përvojën e rutinës së kujdesit për lëkurën
  • Projektuar për të arritur mbulim të plotë për të minimizuar copëzat e thata
  • Ofron një ndjenjë të freskët si një alternativë për aplikimin e produkteve të kujdesit të lëkurës me duar

Përdorni gishtat ose Spatulën e Vogël Silikoni për të mbledhur sasinë e dëshiruar të kremit hidratues. Përdorni furçën për të vendosur krem ​​hidratues në mënyrë të barabartë në të gjithë fytyrën. Vendoseni në fytyrë të pastër dhe të shtresuar. Shmangni zonën e ndjeshme të syve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.