Home
Maska të tjera
SkinPro
SkinPro Shpatulla për maskë

Përshkrim

SkinPro Mask Spatula është një shpatull silikoni që ju ofron një mënyrë më të zgjuar, më të rregullt për të trajtuar veten me një seancë të maskës së fytyrës. Dizajni strategjik siguron që ju të merrni një aplikim të barabartë të maskave të fytyrës ose kremrave, pa sherr të keni nevojë të përdorni gishtat tuaj. Për një trajtim fytyre pa rrëmujë dhe pa stres! 190 mm


Përfitimet:
  • Siguron një aplikim të butë, të barabartë të maskave të fytyrës
  • Përmirëson përvojën e rutinës së kujdesit për lëkurën
  • Ndihmon në minimizimin e harxhimit të panevojshëm të produkteve të kujdesit të lëkurës duke siguruar një aplikim më të saktë
  • Ofron një ndjenjë të freskët si një alternativë për aplikimin e produkteve të kujdesit të lëkurës me gishta
  • Siguron një aplikim të plotë të produkteve të kujdesit për lëkurën

Përdorni shpatullën prej silikoni për të mbledhur sasinë e dëshiruar të maskës suaj të fytyrës. Përhapeni në mënyrë të barabartë në fytyrë. Vendoseni në lëkurën e pastruar dhe të shtresuar. Shmangni zonën e ndjeshme të syve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.