SkinPro
SkinPro Cream Shpatulla

Përshkrim

SkinPro Cream Spatula është një shpatull i vogël silikoni që ju ofron një mënyrë efektive për të nxjerrë sasinë e duhur të produktit nga kavanoza. Tani mund të shmangni gishtërinjtë tuaj të çrregullt ose të mos humbni kot produktet tuaja të shtrenjta të kujdesit për lëkurën ndërsa bëni rutinën tuaj! Të gjitha llojet e lëkurës. 158 mm


Përfitimet
  • Siguron një aplikim të butë, të barabartë të produkteve të kujdesit për lëkurën
  • Përmirëson përvojën e rutinës së kujdesit për lëkurën
  • Ndihmon për të minimizuar harxhimin e panevojshëm të produkteve të kujdesit të lëkurës duke siguruar një aplikim më të saktë
  • Ofron një ndjenjë të freskët si një alternativë për aplikimin e produkteve të kujdesit të lëkurës me gishta
  • Siguron një aplikim të plotë të produkteve të kujdesit për lëkurën

Përdorni shpatullën për të mbledhur dhe përzieni sasinë e duhur të produktit nga kavanoza. Ose futeni në pjesën e prapme të dorës dhe vendoseni në fytyrë duke përdorur furçën e lagështisë ose thjesht përdorni shpatullën për të aplikuar produktin direkt në fytyrë. Shmangni zonën delikate të syve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.