Home
Aksesorë
Aksesorë Mode
J'aime syze dielli

Përshkrim

Një palë korniza breshkash do t'i shtojnë një magjepsje të lehtë çdo stili. Këto nuanca, të bëra ekskluzivisht për 55-vjetorin e Oriflame, kanë një formë të këndshme universale dhe një lente gradient në kafe të ngrohtë. Dorëzuar në një qese të lëmuar nudo, të mëndafshtë që funksionon si një leckë pastrimi.

Përdorimi Para/Skadimit: Artikull që nuk prishet.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.