Home
Ora & të Tjera
Stoli
Orë për femra Fulminare

Përshkrim

Në këtë orë mbresëlënëse, një rrip me lëkurë gjarpri artificial jeshil të errët përputhet në mënyrë elegante me një numërues të përfunduar me rreze dielli, të zbukuruar me shënues orësh të veshur me ngjyrë rozë IP dhe dy gurë qelqi shkëlqyes. Kutia e veshur me ar rozë IP ka një madhësi për të theksuar kyçin e dorës tuaj për një deklaratë stili të lehtë. Fulminare është latinisht për "goditje rrufeje" - një emër i përshtatshëm për një orë që i shton shkëndija shtesë çdo veshjeje.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.