Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Jubilee Set Çantash Kozmetike prej 2 pjesëve

Përshkrim

Lërini gjërat thelbësore të grimit tuaj të udhëtojnë me stil me një sërë qeskash të lidhura me zinxhir në dy madhësi të ndryshme, të punuara në kadife të zezë të harlisur me detaje në ngjyrë ari. Qesja më e madhe është e zbukuruar me një model si konfeti - një festë delikate e 55-vjetorit të Oriflame.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.