Ora Jubilee për meshkuj

Përshkrim

Për 55-vjetorin e Oriflame, ekipi ynë i dizajnit ka krijuar një orë për meshkuj me elegancë të përjetshme dhe të vlefshme. Rripi rrjetë metalik ultra i lehtë në të zezë kurorëzohet nga një këllëf masiv me kornizë ari dhe një numërues i zi elegant, duke e bërë atë mjaft të përshtatshëm për veshjet e zyrës, si dhe kostumet e mbrëmjes.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.