Ora Jubilee për femra

Përshkrim

Ora e 55-vjetorit të Oriflame është një kombinim perfekt mes një byzylyku ​​mahnitës dhe një ndarës elegant. Byzylyku ​​i gjatë dhe i rregullueshëm në rrjetë metalike me ngjyrë ari mbështillet dy herë rreth kyçit të dorës tuaj, duke mbajtur një kuti klasike me një numërues të zi të kornizuar nga gurë xhami.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.