Valixhe Dusk

Përshkrim

Për paketuesit profesionistë, një valixhe rrotulluese me guaskë të fortë është zgjidhja e qartë. Kjo bukuri do t'ju japë një nxitje të menjëhershme të stilit kur jeni në tranzit, me një përfundim me shkëlqim dhe me onde të theksuar nga hardueri me ngjyrë ari.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.