Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Syzet e Diellit Jubilee

Përshkrim

Festoni 55-vjetorin e Oriflame me një palë syze Jubilee të reja katrore, shumë të mëdha në të zezë të fortë, të theksuara nga detajet në ngjyrë ari në tempull. Dërguar në një kuti të fortë në të zezë dhe një çantë rozë, të mëndafshtë që funksionon si një leckë pastrimi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.