Home
Syze Dielli
Norrsken
Syze Dielli Block

Përshkrim

Syze dielli me përmasa të mëdha në modë në ngjyrën e zezë perfekte me një pjesë elegante prej metali të artë dhe lente të polarizuara gjysmë të errëta, do t'i përshtaten shumë pamjes suaj verore si në qytet ashtu edhe në bregdet.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.